Monday, October 27, 2014

shaklee indonesia-medan

InsyaAllah


InsyaAllah jika tidak apa apa halangan dan dipermudahkan

Group Mami AafiyAdelia akan terus melebarkan sayap ke negara jiran..ke Medan Indonesia!
#moga langkah pertama untuk ke sana dipermudahkan.
21 november ini,insyaAllah mami akan berada di Medan..semestinya dengan family shaklee SDFG yang sudah lebih 26 tahun di Malaysia..

Just follow the sistem!!

Anda warga Indonesia??berminat dengan shakleeEFFECT SHAKLEElifestyle?

------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team greatdupermami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin semulajadi
boleh hubungi Mami~

Perunding Vitamin Anda : Mami AafiyAdelia & Mohd Zulkhaimi
Pengedar Sah Shaklee Kawasan sg buloh/kelantan/jerantut
Shaklee ID [ No : 910491 ]
Contact No : 013-3105118
Email : fatimahcheismail@gmail.com

Tuesday, July 29, 2014

kolestrol tinggi bila raya ?

selamat hari raya!

ni first time post posting di blog guna phone...wahh boleh rupanya

Ok2..bukan nak cerita pasal tu..
Ohh balik kampung memang best habis...

papa cakap: mami...tahun ni kita dapat cuti raya awal...seminggu nak raya smpai raya ke 2..syukur seronoknya..rupa rupanya...kegembiraan separuh jalan saja...tup tup bila list keluar untuk yang cuti nama papa tak de...

ketung ketang ketung ketang jumpa bos...akhirnya nama papa timbul tapi raya ke 4..Alhamdulillah..boleh juga balik kampung..

jadi hari raya kat mana?
Jeng jeng jeng...raya kat sg buloh..terpaksa la..first time raya di negeri orang...mami la...hehe..papa selalu raya luar negeri dah..

malam raya tu papa cakap..wahh excited la pulak nk raya umah sendiri..dengan anak ank

jadi malam raya tu apa lagi..macam macam masak..dah suami excited..hihi

Jeng jeng....bermula la pagi raya...syukur Alhamdulillah buat sikit2 je..rendang sikit...ayam masak merah sikit..nasi minyak sikit....sate sikit...

bermula la tetamu datang lepas sembahyang raya






Alhamdulillah majlis raya kecil kecilan berjalan lancar....terima kasih yang atang..muah!!

Apa lagi??
Kalo dah makan makanan di atas ni..memang kolestrol naik la kalau tak kontrol kan..
ni haaa..jangan risau risau..shaklee kan ada..


Phytocol -St
omega guard
garlic complex
herblax
lecithin

InsyaAllah....
kita berikhtiar dengan istiqamah
mudah mudahan kita sihat2...

hehehe..cerita raya dulu baru smpai gambar kolestrol ya....


------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team greatdupermami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin semulajadi
boleh hubungi Mami~

Perunding Vitamin Anda : Mami AafiyAdelia & Mohd Zulkhaimi
Pengedar Sah Shaklee Kawasan sg buloh/kelantan/jerantut
Shaklee ID [ No : 910491 ]
Contact No : 013-3105118
Email : fatimahcheismail@gmail.com

Thursday, May 8, 2014

Women's Health Set

Women's Health Set

Set Ini teridir daripada "combination" dari 3 jenis vitamin iaitu gla complex , ostemetrix, serta omega guard untuk kesihatan menyeluruh wanita. 

antara simptom atau wanita yang selalu ada seperti 

>masalah senggugut dan monopous
>mengalami kulit yang kering dan kusam
>mengalami masalah tulang yang rapuh(osteoporosis) bila kekurangan kalsium
>mengalami risiko kepada masalah penyakit jantung darah tinggi dan sebagainya
>mengalami masalah sakit sakit badan dan sakit sakit sendi

jadi set ini dapat membantu untuk melegakan dan membaiki masalah kaum wanita

wanita adalah suri dihati suami dan anak anak.Jadi amatlah penting mereka menjaga kesihatan

pada anak-anak dan suami tak salah anda untuk menghadiah kan set ini untuk suri hati kita.

------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team greatdupermami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin semulajadi
boleh hubungi Mami~

Perunding Vitamin Anda : Mami AafiyAdelia & Mohd Zulkhaimi
Pengedar Sah Shaklee Kawasan sg buloh/kelantan/jerantut
Shaklee ID [ No : 910491 ]
Contact No : 013-3105118
Email : fatimahcheismail@gmail.com

Friday, April 18, 2014

Men's Vital health set


siapa kata vitamin Shaklee hanya khas pada wanita sahaja?salah tu.

ni tengok, Men's Vital health set

lelaki juga tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai Masalah kesihatan seperti penyakit jantung, kencing manis strok dan pelbagai masalah lain lagi.Lepas mami update semua poster poster mami akan update testimoni testimoni ya..tungguuuuu~~
------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team greatdupermami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin semulajadi
boleh hubungi Mami~

Perunding Vitamin Anda : Mami AafiyAdelia & Mohd Zulkhaimi
Pengedar Sah Shaklee Kawasan sg buloh/kelantan/jerantut
Shaklee ID [ No : 910491 ]
Contact No : 013-3105118
Email : fatimahcheismail@gmail.com

Wednesday, April 16, 2014

Mighty 3 Gems

Set ini meberikan kesan yang sangat super untuk memulakan hari anda dengan hidangan yang sangat membantu

bertenaga sepanjang hari
meningkatkan daya tumpuan
memelihara kesihatan menyeluruh

biasa kalo dalam puasa set ini sangat menjadi pilihan.
bersahur dengan set ini memang bertenaga sehingga waktu berbuka puasa.

Jom cuba.

sesuai kepada semua peringkat umur

------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team greatdupermami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin semulajadi
boleh hubungi Mami~

Perunding Vitamin Anda : Mami AafiyAdelia & Mohd Zulkhaimi
Pengedar Sah Shaklee Kawasan sg buloh/kelantan/jerantut
Shaklee ID [ No : 910491 ]
Contact No : 013-3105118
Email : fatimahcheismail@gmail.com

Cinch® Energy Tea Mix


Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

•    Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk.
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team greatdupermami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin semulajadi
boleh hubungi Mami~

Perunding Vitamin Anda : Mami AafiyAdelia & Mohd Zulkhaimi
Pengedar Sah Shaklee Kawasan sg buloh/kelantan/jerantut
Shaklee ID [ No : 910491 ]
Contact No : 013-3105118
Email : fatimahcheismail@gmail.com

DTX Complex


Shaklee DTX Complex mengandungi satu campuran proprietari ekstrak daripada gabungan ekstrak biji benih pokok susu tisel, schizandra, ekstrak dendalion, cendawan reishi, kunyit dan articok.

• Digunakan secara tradisional untuk tonik hati.*

Tiada perasa tiruan, pemanis, warna-warna, atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

------------------------------------------------------
Jom Sihat dan Berjaya, sertai team greatdupermami
Bagaimana ingin menjadi ahli?

Berminat untuk mencuba vitamin semulajadi
boleh hubungi Mami~

Perunding Vitamin Anda : Mami AafiyAdelia & Mohd Zulkhaimi
Pengedar Sah Shaklee Kawasan sg buloh/kelantan/jerantut
Shaklee ID [ No : 910491 ]
Contact No : 013-3105118
Email : fatimahcheismail@gmail.com

 

Penafian

Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

Blog Archive

Bilangan Pelawat